Påmeldingsfrist: 1. mars!
Instruktører: Kajsa Finnström og Pernille Bønkan
Tid: 1 – 15 april 2017
Sted: Satsanga Retreat Center, Goa, India

Man kan gjerne bo i dobbelt rom selv om man reiser alene. For den som ønsker, blir man raskt en del av fellesskapet. Pris per person i dobbelt rom inkludert tre daglige vegetariske måltider og undervisning:

CHF 1.750,- (ca. 14.500 NOK)
Mulighet for enkeltrom CHF 2.230,-  (ca. 18.500 NOK)

CHF 350,- (ca. 3000 NOK) i påmeldingsavgift. Resterende beløp betales innen 01.03.2017. Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved eventuell avbestilling.

Ny, etterlengtet mulighet til å fordype sin yoga praksis i yogaens hjemland. Satsanga Retreat Center arrangerer en ashtanga yoga retreat i Goa der yoga undervisningen holdes av Kajsa Finnström og Pernille Bønkan fra Puro Yoga. Goa ligger på Indias vestkyst og er kjent for endeløse strender, fantastisk mat og har vært “hippienes” eldorado siden sekstitallet.

Satsanga Retreat Center ligger i et vakkert område i den nordlige delen av Goa med kort vei til nærmeste strand.
Beskrivelse finnes på:
www.satsangaretreat.com

satsanga_backbend
Det er ikke enkelt å fange yogaens vesen. Pantanjali sier: “Yoga er å tøyle sinnets flyktige mønstre”. Tradisjonelt betyr yoga å være i balanse med seg selv. Når vi lykkes med å falle til ro og frigjøre oss fra frustrasjoner, hviler vi naturlig i en dypere tilstand av yoga. Yoga er ikke bare noe som foregår på en yogamatte, men et aspekt man tar med seg i hverdagen for å oppnå et rikere og verdigere liv. Yoga kan være et filosofisk perspektiv eller et religiøst uttrykk, men det er først og fremst en praktisk tilnærming til livet. Vi ønsker at hver av deltakerne skal kunne fordype seg i sin egen praksis.

Om morgenen undervises tradisjonell Mysore style (assistert egen praksis). Ettermiddagsklassene har work shop preg og vil variere mellom myk/yin yoga, asana teknikk med bakoverbøyninger og hofteåpnere, pranayama (pusteteknikker), bevissthet om bandhas (kropp/energilåser) og meditasjon. Fire av klassene vil bestå av anatomiundervisning av anerkjente Stu Girling. Yogafilosofi og introduksjon til læren om ayurveda vil også inngå i ettermiddagsprogrammet.

Undervisningen er tilpasset alle nivåer, men vi anbefaler noe kjennskap til ashtanga yoga systemet, og at du husker rekkefølgen på den stående sekvensen.

Praktisk informasjon:

  • Registrering Satsanga Retreat Center lørdag 1. april fra kl. 12.00 Samling og velkomstmiddag kl. 18.00
  • Avreise lørdag 15. april.
  • Satsanga Retreat Center ligger en times kjøring fra flyplassen i Goa. Transport fra flyplassen kan bestilles på forhånd.
  • Turistvisum søkes i god tid før avreise på den indiske ambassadens hjemmeside. Indisk visumservice i Bygdøy allè
  • Mange flyselskaper flyr til Goa, f.eks. Quatar airlines og Emirates
  • Betaling direkte til Satsanga Retreat Center. Ta kontakt med Pernille Bønkan (pernille@puroyoga.no) for informasjon om påmelding og betalingsdetaljer

Undervisningen starter søndag 2. april. Eksempel på dagsplan:
07.00 – 09.00        Mysore / assistert yoga praksis
09.00 – 10.00         Frokost
13.00 – 14.00          Lunsj
16.00 – 18.00          Workshop, fire dager i uken
18.30                        Middag
For mer informasjon om innholdet i retreaten kontakt Kajsa Finnström:
kjfinnstrom@gmail.com, Telefon: +47 47361858.

 

© Fotograf Nicki Twang – www.twang.no