På grunn av stor etterspørsel etter vårt Ashtanga Yoga retreat i Goa 5 – 19 Mars 2016, utvider vi med 25 ekstra plasser. Vi tilbyr all undervisning og tre daglige vegetariske måltider på retreatet, mens overnatting må organiseres å bookes på egen hånd, utenfor Satsanga Retreat Center. På denne tiden av året er det enkelt å finne overnattningsmuligheter i alle prisklasser. Pris ekskl. reise og losji: NOK 7500.-

Puro Yoga arrangerer for første gang yoga retreat ved Satsanga Retreat Center i Goa. Goa ligger på Indias vestkyst og er kjent for endeløse strender, fantastisk mat og har vært “hippienes” eldorado siden sekstitallet.

Satsanga Retreat Center ligger i et vakkert område i den nordlige delen av Goa med kort vei til nærmeste strand.
Beskrivelse finnes på:
www.satsangaretreat.com

Mer informasjon om retreaten finner du her…

Påmelding…
Fulltegnet med losji på Satsanga Center! Vi återkommer om mulighheten å bo utenfor området men spise og praktisere på Satsanga:-)

Påmeldingsavgift: 2000.-
Resterende beløp kan betales i august el. før 5. desember.

Totalpris per person i dobbelt rom inkludert tre daglige vegetariske måltider og all undervisning: NOK 10.900.
Enmannsrom kan bestilles (noen få) til en ekstra kostnad, NOK 3.600, dvs. tot. NOK 14.500.

Instruktører: Kajsa Finnström & Pernille Bønkan

Program:
Undervisningen starter søndag 6. mars. Eksempel på dagsplan:
07.00 – 09.00 Mysore / assistert yoga praksis
09.00 – 10.00 Frokost
13.00 – 14.00 Lunsj
16.00 – 18.00 Workshop, fire dager i uken
18.30 Middag
Om morgenen undervises tradisjonell Mysore style (assistert selv praksis). Ettermiddagsklassene har workshop preg og vil variere mellom myk/yin yoga, asana teknikk med bakoverbøyninger og hofteåpnere, pranayama (pusteteknikker), bevissthet om bandhas (kropp/energilåser) og meditasjon. Yogafilosofi og introduksjon til læren om ayurveda vil også inngå i undervisningen.
Undervisningen er tilpasset alle nivåer, men vi anbefaler noe kjennskap til ashtanga yoga systemet, og at du husker rekkefølgen på den stående sekvensen.