Kurset er en introduksjon til Bhagavad Gita.
Fredag kl 18 – 19.30:
Hvilken betydning har teksten i indisk filosofi? Hva er bakgrunnshistorien? Vi går igjennom handlingen i første kapittel. Chanting av utvalgte vers fra teksten.
Lørdag kl 09 – 12:
Hva er dharma? Hva er Arjunas dharma? Hvordan finner jeg min dharma? Yoga i Bhagavad Gita. Vi tar en titt på Jnana Yoga, Karma Yoga og Bhakti Yoga. Chanting av utvalgte vers

Lærer: Karin Mæland

BIO: Karin har jobbet som lege i mange år, men hjertet tilhører yogaen og filosofien. Hun har mellomfag i filosofi fra UiB, men de siste årene har yoga og indisk filosofi vært i hovedfokus og etter hvert blitt en livsstil. Hun begynte med ashtanga yoga i 2005, tok instruktørutdanning hos Alexander Medin i 2009 og har siden det hatt en daglig praksis. De siste fire årene har hun tilbrakt det meste av tiden i India hos sin lærer Vijaya Kumar Manja hvor hun har fordypet seg videre i yoga med praksis i ashtanga yoga og studier i filosofi og sanskrit. I undervisningen ønsker Karin å legge til rette for en opplevelse av yoga gjennom det hun formidler i både filosofi og praksis.

Påmelding: