Ellen Johannesen holder en åpen Vinyasa Flow drop-in klasse til valgfri donasjon, min. 220.-.

Ellen bor og underviser yoga i Kathmandu. Hun underviste yoga i det jordkjelvet intraff, og hun var også på banen en uke etter skjelvet da en liten gruppe vettskremte turister samlet seg til hennes “earthquake relief Yoga” i sentrum av Kathmandu. “Yoga er det som nok en gang reddet meg i en vanskelig situasjon” – sier hun, eller som en av elevene sa etter klassen (etter å ha overlevd skjelvet nær Everest Basecamp) ” I could not be more happy right now!”

Hun var også vitne til det formidable hjelpearbeidet som ble igangsatt i Nepal i tiden etter skjelvet. Der regjeringen totalt sviktet, organisrte folk seg på grasrotplan og fikk mat og legehjelp ut til fjerntliggende landsbyer. Penger ble samlet inn, biler lastet og mat, medisiner og telt ble kjørt ut, – eller båret på ryggen- til landsbyer fullstendig jevnet med jorden. Folk viste en utrolig “spirit” og positivitet midt i all elendigheten. En av dem som tar del i dette arbeidet er Ellens personlig venn, Yogini og arbeidsgiver, Sam Voolstra, som driver tre yogastudioer i Kathmandu.

Gjennom organisasjonen lastresortquakefund samarbeider hun med Nepalske leger og hjelearbeidere blandt folk i et av de hardest rammede områdene i Nepal. Dette arbeidet kan du følge på www.lastresortquakefund.org. Her kan du også se en fullstendig oversikt over donasjoner som kommer inn hvordan pengen blir brukt.

Du kan være med å støtte det pågående hjelpearbeidet i Nepal gjennom denne donasjonsklassen søndag 12.juli kl 12.00 på Puro. Ikke nødvendig med forhåndspmelding. Klassen er av typen “Vinyasa flow” – dvs. litt av hvert, passe utfrordrende – og egner seg for alle nivåer!