Neste uke, mandag 13. august kl. 18.00, tirsdag 14. august kl. 18.00, onsdag 15. august kl. 19.30 og fredag 17. august kl. 11.00 tilbyr vi gratis drop-in klasser for dem som har lyst å prøve Ashtanga yoga før de melder seg på et av høstens kurs.

Vil du allikevel sikre deg plass på en spesifik kursdag, tid  og sted (Puro Yoga i Bygdøy Allé 16 eller på Høvik), kan du melde deg på her og nå:

påmelding

Nybegynnerkurs: Ashtanga I yoga:
Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt.
Dette er en tradisjonell yogastil med sterk forankring i Mysore, India, hvor de fleste av våre instruktører også har vært i lære. Den faste serien vi lærer ut gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi men fremfor alt balanserer sinnet. Det helhetlige perspektivet og dens positive effekter har gjort Ashtanga yoga veldig populær og etablert i vesten de siste 20 årene.

Totalt 15 ganger.
Pris: 2900.-
Nybegynnerkurs: Intro Mysore kurs:
Et kurs for deg som ønsker å komme igang med en Ashtanga Mysore style praksis (egenpraksis med veiledning ), men vil få litt grundigere innføring om hvordan det fungerer først.
Mange synes kanskje terskelen for å gå fra ledede klasser til en egenpraksis kan være litt utfordrende eller skummelt, eller lurer på om de er klare for det, om man har det som trengs av forkunnskaper osv… I løpet av dette kurset vil vi tilnærme oss denne yogametoden over seks uker og sammen se på de utfordringene og gledene en egenpraksis kan gi. Det blir en gjennomgang av Tristana prinsippet – fundamentet i Ashtanga vinyasa yoga. Lytte, finne flyten. Etter kurset blir kursdeltagerne tilbudt med inn i Mysore rommet, i en virkelig setting med “egen” instruktør. Etter gjennomført kurs gir vi også tilbud om halvt pris på månedskort: Intro Mysore style, 900.-.

Totalt 6 ganger.
Pris: 1200.-