Våre instruktører og medarbeidere

John Doe
Alette Aubert Instruktør

Alette er utdannet bedriftsøkonom fra University of San Francisco. De siste årene har hun vært hjemmeværende med to barn. Alette har bakgrunn innen dans og startet å praktisere Ashtanga Yoga for seks år siden …

Alette har undervist på Puro Yoga siden 2007, har vært med fra starten! I 2008/09 var hun med på Alexander sin første Lærerutdannelse (godkjent av Yoga Alliance) og besto med glans. Alette har praktisert selv i snart 15 år, og man ser henne alltid i shalaen her på Puro om morgenen. Alexander er hennes hovedlærer. Hun har vært innom mange andre lærer i løpet av disse 15 årene. Alette er særlig begeistret for Nancy Gilgoff og hennes måte å undervise på. Nå har Alette ansvaret for Mysore undervisningen på Puro om ettermiddagene, hun underviser i tillegg bedrifter og tar privattimer.
John Doe
Åslaug Brynildsen Resepsjon & instruktør

Åslaug har bakgrunn fra NBT Theaterschool, hvor Ashtanga yoga var en obligatorisk start på dagen. Åslaug har jobbet med samtidsdans og teater siden 2002, men har valgt å ta en pause etter en utstrakt turné- og produksjonsvirksomhet….

Åslaug har bakgrunn fra NBT Theaterschool, hvor Ashtanga yoga var en obligatorisk start på dagen. Åslaug har jobbet med samtidsdans og teater siden 2002, men har valgt å ta en pause etter en utstrakt turné- og produksjonsvirksomhet. Ble introdusert for Ashtanga yoga i 1999 hvor Mysore style er personlig favoritt. Hun har praktisert med Ellen Johannesen, Alexander Medin og Basia Lipska. Hun har Diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program høsten 2008 og våren 2009. Har meditert, praktisert og fordypet seg i indisk filosofi siden 1996. Åslaug har et lengre studieopphold i India bak seg, hvor hun bl.a. fordypet seg i Kathak. Jobber for tiden ved Universitetet i Oslo, hvor hun har bakgrunn fra litteratur-, religion- og teaterhistoriske fag. På Puro Yoga er Åslaug å finne i resepsjonen på tirsdagskvelder.
John Doe
Astrid Riddervold Instruktør / daglig leder

Astrid er daglig leder, styremedlem, deleier og grunnlegger av Puro Yoga. Astrid er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole BI og Massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School. Hun er svensk, var gift norsk, og har tre barn. Astrid har praktisert Ashtanga Yoga i siden 2002, og undervist i 16 år …

Astrid er daglig leder, eier og grunnlegger av Puro Yoga. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole BI og Massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School. Hun er svensk, men var gift norsk i 23 år, og har tre barn. Astrid har praktisert Ashtanga yoga siden 2002, og har undervist i 16 år. Hun har praktisert med Sri K. Pattabhi Jois og andre anerkjente lærere som Sharath Rangaswamy Jois, Saraswathi Jois, Alexander Medin, John Scott, Nancy Gilgoff, Matthew Sweeney, Basia Lipska Larsen, Eddie Stern, David Swenson, Shelly Washington, Richard Freeman, Petri Räisänen og Tim Feldmann m.fl. Høsten 2005 tok hun fem uker Teacher Training Foundation Course med Paul Dallaghan i Thailand (200+ timer) sertifisert av Yoga Alliance. Januar 2007 og i november 2012 praktiserte Astrid på Ashtanga Yoga Research Institute i Mysore, India under Sharath Rangaswamy og har deretter hatt mange opphold i Mysore under veiledning av Saraswathi Jois. På Puro Yogas timeplan underviser Astrid i Ashtanga yoga kurs; Ashtanga I og teknikk, samt i Yin yoga drop-in, ved siden av alt administrativt arbeid. Den seneste tiden er hun også å treffe i resepsjon mandag - onsdag på dagtid. Astrid underviser i tillegg Ashtanga yoga privat og i bedrift.  
John Doe
Babette Krogh Instruktør

Babette Krogh er utdannet ved Les Roches International School of Hotel Management i Sveits og har tatt flere kurs ved Le Cordon Bleu i Paris. Fra 1989 – 1991 underviste Babette som Aerobics instruktør ved High Energi på Skøyen. Trening, idrett og velvære har alltid vært en stor del av Babettes liv og hverdag …

Babette Krogh er utdannet ved Les Roches International School of Hotel Management i Sveits og har tatt flere kurs ved Le Cordon Bleu i Paris. Fra 1989 – 1991 underviste Babette som Aerobics instruktør ved High Energi på Skøyen. Trening, idrett og velvære har alltid vært en stor del av Babettes liv og hverdag. Hun er gift og har to barn. Babette jobbet mange år som Personalsjef i London og i Oslo. Babette har praktisert Ashtanga yoga siden 2003, hvor hun først ble undervist og inspirert av Pernille Bønkan. Siden 2009 har hun hatt daglig praksis med Alexander Medin, Astrid Holte Østbye og Kajsa Finnstrøm. I 2011/2012 gjennomførte og bestod hun sin Teacher Training Foundation course (200 timer) med Alexander Medin. Babette har flere India opphold bak seg med studier i Mysore og studert med mange av vestens fremste lærere, som John Scott og Sharath Rangswamy Jois. Andre lærere som har vært til stor inspirasjon for Babette er Guillermo Benitez, Matt Corigliano, Tarik van Prehn, Eddie Stern, Ratesh Mani og Shelly Washington. Babette underviser i Yoga Stretch ved Magnat Center i Oslo, hvor Puro Yoga er blitt samarbeidspartnere og fått ansvaret for yogaundervisningen. På Ila fengsel underviser hun de innsatte, hvor hun er engasjert av Yoga for Livet-Gangsteryoga. Her skapte Babette en liten yoga revolusjon blandt de ca. 20 deltagerne som hun engasjerer seg veldig i. På Puro underviser hun i Herre yoga og Myk/Yin yoga. Babette tilbyr også privattimer i og utenfor studioet. Hun snakker flytende engelsk og tysk.
John Doe
Bertine Zetlitz Instruktør

Er låtskriver og artist fra Oslo. Hennes bakgrunn innen trening er dans og kampsport (10 år karate). Bertine har meditert fra hun var barn, en praksis som etterhvert har fått stort fokus på pust. Hun kom i kontakt med Ashtanga yoga gjennom Vedran Mihich i 2003, han ble en stor inspirasjon de første årene. Senere ble Alexander Medin på Puro Yoga hennes hovedlærer …

Er låtskriver og artist fra Oslo. Hennes bakgrunn innen trening er dans og kampsport (10 år karate). Bertine har meditert fra hun var barn, en praksis som etterhvert har fått stort fokus på pust. Hun kom i kontakt med Ashtanga yoga gjennom Vedran Mihich i 2003, han ble en stor inspirasjon de første årene. Senere ble Alexander Medin på Puro Yoga hennes hovedlærer, og sommeren 2014 tok Bertine eksamen etter et års Lærerutdannelse med Alexander, 200t godkjent av Yoga Alliance. Andre lærere/inspirasjonskilder har vært: Basia Lipska og Pernille Bønkan. Vinteren 2013 var hun i India og fordypet seg i yoga hos Regina Ehlers. Siden dess har Bertine undervist i yoga både på Puro og på egen drevet yogaskole i to år. Hun var også involvert i Alexanders "Back in the ring" prosjekt i en periode. På Puro Yoga underviser hun Mysore style ledet klasse fredag morgener i januar og februar 2019, holder kurs i Ashtanga vidergående hele våren, samt tilbyr workshops. Følg med på annonseringer.
John Doe
Elena Pedersen Instruktør

Elena Pedersen er opprinnelig fra Ukraina men har bodd i Norge i mange år. Hun er lege og spesialist i nevrologi med doktorgrad innen nevroimmunologi. Fysisk aktivitet og trening har alltid vært en viktig del av livet hennes og hun har drevet med både svømming, jogging, aerobics, ski og turer i skog og mark…

Etter en yoga workshop med Dominic Corigliano i mai 2010 startet hun med Ashtanga yoga og har siden mange år en stabil daglig praksis. Senere har det vært flere yoga lærere, bl.a. Basia Lipska, Paul Dallagan, John Scott, Richard Freeman og Alexander Medin som har vært hennes inspirasjonskilder. I 2014 fullførte hun sin yogalærerutdannelsen hos Alexander Medin ved Puro Yoga. Den siste tiden har hun fordypet seg i pranayama og har en stor lidenskapen for det. Personlig tror hun at pusten er et hovedelement for å oppnå balanse i kropp og sinn. Elena tilbyr gratis klasser i Pranayama på Puro på søndager kl. 10.30.
John Doe
Hege Bækkelund Instruktør

Hege Bækkelund er utdannet ved BI og har i mange år drevet egen virksomhet innenfor markedsføring og kommunikasjon, event og sponsing. Hun er gift og har to barn. I dag driver hun nettbutikken Holyhips.com, som selger bærekraftig yogautstyr og yogaklær, i tillegg til fortsatt å jobbe som rådgiver. Hege Bækkelund er utdannet ved BI og har i mange år drevet egen virksomhet innenfor markedsføring og kommunikasjon, event og sponsing. Hun er gift og har to barn. I dag driver hun nettbutikken Holyhips.com, som selger bærekraftig yogautstyr og yogaklær, i tillegg til fortsatt å jobbe som rådgiver. Trening har alltid hatt en naturlig plass i Heges liv. Hun ble introdusert for yoga i 2009, men det var først i 2016 at hun startet sin daglige praksis, med Pernille Bønkan som hovedlærer, som hun også reiste til India med våren 2017. I 2017/2018 gjennomførte og bestod hun Sadhana Intensive 200TT med Alexander Medin. Hun har også studert/praktisert med og latt seg inspirere av lærere som Manuel Ferreira, Dominic Corigliano, Tim Feldman m.fl. På Puro Yoga underviser Hege i Ashtanga yoga for nybegynnere og videregående, våren 2019 på Pranahuset i Sandvika hvor Puro leide seg inn for å holde kurs. Høsten 2019 er Puro tilbake på Høvik, i Fjordveien 1, hvor Hege underviser Ashtanga ledet.

Hege Bækkelund er utdannet ved BI og har i mange år drevet egen virksomhet innenfor markedsføring og kommunikasjon, event og sponsing. Hun er gift og har to barn. I dag driver hun nettbutikken Holyhips.com, som selger bærekraftig yogautstyr og yogaklær, i tillegg til fortsatt å jobbe som rådgiver...
Holyhips.com, som selger bærekraftig yogautstyr og yogaklær, i tillegg til fortsatt å jobbe som rådgiver...">
John Doe
Inger Charlotte Sundt Instruktør

Inger Charlotte er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og rosenterapeut ved Axelssons Body Work School. Interessen for sammenhengen kropp og sinn er også det som førte henne til Ashtanga yoga, som hun startet å praktisere i 2009….

Inger Charlotte er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og rosenterapeut ved Axelssons Body Work School. Interessen for sammenhengen kropp og sinn er også det som førte henne til Ashtanga yoga, som hun startet å praktisere i 2009. Året 2013/2014 ønsket hun å fordype sin praksis og deltok på Alexander Medins lærerutdannelse. Etter eksamen har hun hatt yogatimer i Oslo fengsel i regi av Gangsteryoga/Yoga for Livet, samt undervist litt i prosjektet Back in the Ring. Hun har tatt Yin yoga utdannelse med Ina Løvdal. På Puro Yoga underviser hun Ashtanga I, samt Yin yoga. Inger Charlotte har vært fysisk aktiv hele livet og er blant annet tidligere konkurranseutøver i Tae Kwon-do. Lærere og inspirasjonskilder har vært og er: Alexander Medin, Pernille Bønkan, Basia Lipska, Kajsa Finnstrøm, Karin Mæland, Astrid Holte Østbye og Regina Ehlers (opphold i Goa, India).  
John Doe
Katja Oshaug Instruktør

Katja er oppvokst i Nord-Norge og utdannet lege. Hun har yogalærerutdannelse fra India og Lærerutdannelsen på 200t. til R. Alexander Medin. Hun har en dedikert ashtangayogapraksis og har praktisert på Puro Yoga siden høsten 2015…

Katja er oppvokst i Nord-Norge og utdannet lege. Hun har yogalærerutdannelse fra India og Lærerutdannelsen på 200t. til R. Alexander Medin. Hun har en dedikert ashtangayogapraksis og har praktisert på Puro Yoga siden høsten 2015. Katja underviser i Ashtanga II og ute i bedrift for Puro Yoga. Du finner henne også i Puros resepsjon og shop på lørdager.
John Doe
Kirsten Kristiansen Resepsjon og instruktør

Kirsten har praktisert Ashtanga siden 2003. Hun har deltatt på Lino Mieles retrat i India mange vintre, i 2011 fullførte hun sin Ashtanga teacher training (500h) hos Ronald Steiner og Andreas Loh i Tyskland…

Kirsten har praktisert Ashtanga siden 2003. Hun har deltatt på Lino Mieles retrat i India mange vintre, i 2011 fullførte hun sin Ashtanga teacher training (500h) hos Ronald Steiner og Andreas Loh i Tyskland. Kirsten har bakgrunn som fysioterapeut og Shiatsu-terapeut, begge utdannelser i Berlin der hun bodde i 20 år. De siste årene har hun studert kunsthistorie ved Universitetet i Oslo, og fortsetter med en Master i allmenn Litteraturvitenskap. På torsdag og fredag er hun å finne i resepsjonen, ellers underviser hun Yin yoga på Puro. Kirsten tilbyr også shiatsu behandlinger. For timebestilling ta kontakt med resepsjonen mellom kl. 08-13.00 el. på mail: info@puroyoga.no
John Doe
Kjell Ivar Sangro Instruktør

Kjell Ivar er utdannet sivilingeniør, og jobber som programmerer. Han startet med Ashtanga yoga i 2010 på et nybegynnerkurs på Puro Yoga, og har etter dette etablert en daglig praksis under Puros lærere Alexander Medin, Kajsa Finnström, Pernille Bønkan, Alette Aubert og Kristin Bratthagen…

Kjell Ivar er utdannet sivilingeniør, og jobber som programmerer. Han startet med Ashtanga yoga i 2010 på et nybegynnerkurs på Puro Yoga, og har etter dette etablert en daglig praksis under Puros lærere Alexander Medin, Kajsa Finnström, Pernille Bønkan, Alette Aubert og Kristin Bratthagen... Våren 2016 tok Kjell Ivar en 200t Teacher training hos Basia L Larsen. Kjell Ivar er en kreativ handyman og driver firmaet sangrowheel.com som blant annet håndlager yogahjul i tre og yogablokker i kork. På Puro har Kjell Ivar de siste par årene assistert  på kvelds Mysore og undervist ute i bedrift på oppdrag for Puro. Nå underviser han fast Ashtanga ledet på lørdager i tillegg til å være vikar for andre instruktører.
sangrowheel.com som blant annet håndlager yogahjul i tre og yogablokker i kork. På Puro har Kjell Ivar de siste par årene assistert  på kvelds Mysore og undervist ute i bedrift på oppdrag for Puro. Nå underviser han fast Ashtanga ledet på lørdager i tillegg til å være vikar for andre instruktører.">
John Doe
Kristin Brathagen Instruktør

Kristin kommer fra Bærum og har hatt en daglig yogapraksis siden 2011. Hun begynte med yoga som et påfyll etter 12 år som profesjonell danser. Yoga er supert å kombinere med dansen,  men det har også åpnet hennes perspektiv om hvordan hun kan være tro med meg selv og kommunisere med mennesker rundt seg….

Kristin kommer fra Bærum og har hatt en daglig yogapraksis siden 2011. Hun begynte med yoga som et påfyll etter 12 år som profesjonell danser. Yoga er supert å kombinere med dansen,  men det har også åpnet hennes perspektiv om hvordan hun kan være tro med meg selv og kommunisere med mennesker rundt seg. Kristin har også en Bachelorgrad i Sosial antropologi fra UIO og tok 200t. Lærerutdannelse i yoga med R. Alexander Medin på Puro Yoga i 2013-2014.  Kristin underviser også i prosjektet Back in the Ring og ved Ila fengsel, hvor hun har fått skikk på noen av de mer utfordrende forvaringsfangene og lært de en grunnleggende disiplin og viktigheten av personlig ansvar i sine studier.  På Puro Yoga underviser hun i Mysore style sammen med Pernille Bønkan om morgenen.
John Doe
Minka Qvale Instruktør

Minka startet med klassisk Hatha yoga i 2001 og ble introdusert til Ashtanga vinyasa yoga noen år senere. I 2010 fant hun veien til Puro Yoga, og dette har vært hennes andre hjem siden…

Minka startet med klassisk Hatha yoga i 2001 og ble introdusert til Ashtanga vinyasa yoga noen år senere. I 2010 fant hun veien til Puro Yoga, og dette har vært hennes andre hjem siden... For uten den daglige praksisen på Puro Yoga, er Peter Sanson og Kia Naddermier Minkas viktigste lærere og mentorer. Hun fullførte Alexander Medins Sadhana Intensive i 2015. På Puro underviser Minka Ashtanga I (nybegynnerkurs), ledet Ashtanga og Yin yoga, i tillegg til at hun assisterer Kristin i Mysore-rommet om ettermiddagen.
John Doe
Nicki Twang Husfotograf

Nicki har tysk-kinesisk opprinnelse og er oppvokst i Norge og Sverige. Nicki er fotograf og har tatt alle portrett og bilder som er på vår hjemmeside, samt i de fleste trykksaker. Han jobber som freelance fotograf og kan ta fotooppdrag etter avtale www.twang.no. Han er en dedikert Ashtanga utøver og vil være å se i vår shala …

Nicki har tysk-kinesisk opprinnelse og er oppvokst i Norge og Sverige. Nicki er fotograf og har tatt alle portrett og bilder som er på vår hjemmeside, samt i de fleste trykksaker. Han jobber som freelance fotograf og kan ta fotooppdrag etter avtale www.twang.no. Han er en dedikert Ashtanga utøver og vil være å se i vår shala, men dessverre ikke i vår resepsjon lenger da han fra høsten 2012 jobber som free-lance fotograf på heltid. Han vil forsatt hjelpe oss med fotoarbeider på Puro Yoga.
John Doe
Pernille Bønkan Instruktør / medeier

Pernille har hatt en hengiven yogapraksis i 20 år. Hennes inngangsport til yogaen var dansen – noe hun har gjort helt fra hun var barn.
Hun er utdannet danser og har jobbet på den internasjonale dansescenen fra hun var 20 – 30 år. Pernille har levd av å formidle sin erfaring med yoga de siste 15 år, og var med på å starte Puro Yoga i 2006 som hun idag fortsatt driver sammen med to andre…

Hennes yogaøkter er autentiske og bærer preg av lang erfaring og en integrert forståelse av det hun formidler. Hun har en egen evne til å inspirere å vekke opp slumrende potesiale i kropp og sinn. -"Kroppen er mitt redskap for å åpne opp til livet!" På Puro har hun hovedansvaret for Mysore undervisningen fr.om. 2018. I tillegg underviser hun i Yoga base og i bedrift. I midten av august til midten av september vil hun ta permisjon for å delta i et danseprosjekt. Da vil Dominic Corigliani fra USA ha ansvaret for Mysore rommet på Puro yoga.
John Doe
R. Alexander Medin Har Lærerutdannelsen i yoga

Alexander var med å legge grunnlaget til Puro Yoga. Alexander har undervist Yoga rundt i verden i mer enn 20 år, og er en av få som ble Sertifisert til å instruere/ undervise Ashtanga Yogas alle tre serier av Sri K. Pattabhi Jois i Mysore. Han har tidligere vært profesjonell danser og norgesmester …

Alexander var med å legge grunnlaget til Puro Yoga. Alexander har undervist Yoga rundt i verden i mer enn 20 år, og var en av få som ble Sertifisert til å instruere/ undervise Ashtanga Yogas alle tre serier av Sri K. Pattabhi Jois i Mysore. Han har tidligere vært profesjonell danser og norgesmester i boksing. I 2004 tok han en mastergrad i Sanskrit og indiske religioner i London. Alexander  avslutter sitt arbeid og undervisning på Puro Yoga fr.om. 2018 for å fokusere på andre prosjekter han har på Nøsen Yoga Retreatsenter i Valdres, men holder fortsatt Lærerutdannelsen i yoga på Puro Yoga. Neste kursstart er i januar 2019.
John Doe
Vedran Mihic Instruktør

Vedran er utdannet kriminolog fra Universitetet i Oslo. Flyttet til Norge som ungdom fra Bosnia-Herzegovina. Han har praktisert yoga fra 1998 og Ashtanga fra 2000. De første to årene (1998-2000) var tilbrakt innenfor en klassisk Hatha Yoga tradisjon, før Vedrans begeistring for Ashtanga Yoga startet …

Vedran er utdannet kriminolog fra Universitetet i Oslo. Han har praktisert yoga fra 1998 og Ashtanga fra 2000. De første to årene (1998-2000) var tilbrakt innenfor en klassisk Hatha Yoga tradisjon, før Vedrans begeistring for Ashtanga Yoga startet. Han har vært assisterende instruktør fra 2001 og undervist selvstendig i Ashtanga siden 2002. Vedrans undervisningsstil er uformell og lystig, og fokusert på teknikk, flyt, utholdenhet og riktig kobling mellom pust og bevegelse. Han bruker egen yogapraksis for å utfordre forutinntatte idèer om hvilket spillerom egen kropp og sinn har. Dette gjenspeiles i klassene hans, da de er krevende, men tilpasset utgangspunktet til hver elev. På Puro underviser Vedran Ashtanga I, Ashtanga II, Ashtanga teknikk og ledet Mysore style.
John Doe
Victoria S. Edeklev Instruktør

Victoria er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i oppsøkende sosialt arbeid. Hun har jobbet med barn og ungdom i over 15 år, både i fritidsklubb, utekontakt,  barnevernsinstitusjon og rusomsorg. Etter å ha drevet med svømming i mange år, kom Victoria i kontakt med yoga for første gang i 2010. I 2016 dro hun til India for å oppsøke yogaens hjemland…

Victoria er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i oppsøkende sosialt arbeid. Hun har jobbet med barn og ungdom i over 15 år, både i fritidsklubb, utekontakt,  barnevernsinstitusjon og rusomsorg. Etter å ha drevet med svømming i mange år, kom Victoria i kontakt med yoga for første gang i 2010. I 2016 dro hun til India for å oppsøke yogaens hjemland. Hun tok en yogautdanning og ble for første gang introdusert til Ashtanga vinyasa yoga. Tilbake i Norge mai 2016, møtte hun for første gang Mysore style metoden på Puro Yoga. Da var hjertet solgt! Hun har siden det hatt en daglig praksis med sin lærer, Pernille Bønkan. Victoria har vært med på flere turer med Pernille, både til Umbria i Italia, og til Satsanga i India. 2017/2018 tok Victoria Sadhana Intensive, lærerutdanningen, med R. Alexander Medin. Victoria har etter dette fått en stor interesse for de gamle yogatekstene. 2018/2019 studerer hun Sanskrit på UiO. På Puro assisterer Victoria Pernille Bønkan i Mysore programmet, underviser selv siste økten, samt holder nybegynnerkurs i Ashtanga yoga.
1