Våre instruktører og medarbeidere

John Doe
Alette Aubert Instruktør

Alette er utdannet bedriftsøkonom fra University of San Francisco. De siste årene har hun vært hjemmeværende med to barn. Alette har bakgrunn innen dans og startet å praktisere Ashtanga Yoga for seks år siden …

Alette har undervist på Puro Yoga siden 2007, har vært med fra starten! I 2008/09 var hun med på Alexander sin første Lærerutdannelse (godkjent av Yoga Alliance) og besto med glans. Alette har praktisert selv i snart 15 år, og man ser henne alltid i shalaen her på Puro om morgenen. Alexander er hennes hovedlærer. Hun har vært innom mange andre lærer i løpet av disse 15 årene. Alette er særlig begeistret for Nancy Gilgoff og hennes måte å undervise på. Nå har Alette ansvaret for Mysore undervisningen på Puro om ettermiddagene, hun underviser i tillegg bedrifter og tar privattimer.
John Doe
Åslaug Brynildsen Resepsjon & instruktør

Åslaug har bakgrunn fra NBT Theaterschool, hvor Ashtanga yoga var en obligatorisk start på dagen. Åslaug har jobbet med samtidsdans og teater siden 2002, men har valgt å ta en pause etter en utstrakt turné- og produksjonsvirksomhet….

Åslaug har bakgrunn fra NBT Theaterschool, hvor Ashtanga yoga var en obligatorisk start på dagen. Åslaug har jobbet med samtidsdans og teater siden 2002, men har valgt å ta en pause etter en utstrakt turné- og produksjonsvirksomhet. Ble introdusert for Ashtanga yoga i 1999 hvor Mysore style er personlig favoritt. Hun har praktisert med Ellen Johannesen, Alexander Medin og Basia Lipska. Hun har Diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program høsten 2008 og våren 2009. Har meditert, praktisert og fordypet seg i indisk filosofi siden 1996. Åslaug har et lengre studieopphold i India bak seg, hvor hun bl.a. fordypet seg i Kathak. Jobber for tiden ved Universitetet i Oslo, hvor hun har bakgrunn fra litteratur-, religion- og teaterhistoriske fag. På Puro Yoga er Åslaug å finne i resepsjonen på tirsdagskvelder.
John Doe
Astrid Riddervold Instruktør / daglig leder

Astrid er daglig leder, styremedlem, deleier og grunnlegger av Puro Yoga. Astrid er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole BI og Massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School. Hun er svensk, var gift norsk, og har tre barn. Astrid har praktisert Ashtanga Yoga i siden 2002, og undervist i 16 år …

Astrid er daglig leder, eier og grunnlegger av Puro Yoga. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole BI og Massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School. Hun er svensk, men var gift norsk i 23 år, og har tre barn. Astrid har praktisert Ashtanga yoga siden 2002, og har undervist i 16 år. Hun har praktisert med Sri K. Pattabhi Jois og andre anerkjente lærere som Sharath Rangaswamy Jois, Saraswathi Jois, Alexander Medin, John Scott, Nancy Gilgoff, Matthew Sweeney, Basia Lipska Larsen, Eddie Stern, David Swenson, Shelly Washington, Richard Freeman, Petri Räisänen og Tim Feldmann m.fl. Høsten 2005 tok hun fem uker Teacher Training Foundation Course med Paul Dallaghan i Thailand (200+ timer) sertifisert av Yoga Alliance. Januar 2007 og i november 2012 praktiserte Astrid på Ashtanga Yoga Research Institute i Mysore, India under Sharath Rangaswamy og har deretter hatt mange opphold i Mysore under veiledning av Saraswathi Jois. På Puro Yogas timeplan underviser Astrid i Ashtanga yoga kurs; Ashtanga I og teknikk, samt i Yin yoga drop-in, ved siden av alt administrativt arbeid. Den seneste tiden er hun også å treffe i resepsjon mandag - onsdag på dagtid. Astrid underviser i tillegg Ashtanga yoga privat og i bedrift.  
John Doe
Babette Krogh Instruktør

Babette Krogh er utdannet ved Les Roches International School of Hotel Management i Sveits og har tatt flere kurs ved Le Cordon Bleu i Paris. Fra 1989 – 1991 underviste Babette som Aerobics instruktør ved High Energi på Skøyen. Trening, idrett og velvære har alltid vært en stor del av Babettes liv og hverdag …

Babette Krogh er utdannet ved Les Roches International School of Hotel Management i Sveits og har tatt flere kurs ved Le Cordon Bleu i Paris. Fra 1989 – 1991 underviste Babette som Aerobics instruktør ved High Energi på Skøyen. Trening, idrett og velvære har alltid vært en stor del av Babettes liv og hverdag. Hun er gift og har to barn. Babette jobbet mange år som Personalsjef i London og i Oslo. Babette har praktisert Ashtanga yoga siden 2003, hvor hun først ble undervist og inspirert av Pernille Bønkan. Siden 2009 har hun hatt daglig praksis med Alexander Medin, Astrid Holte Østbye og Kajsa Finnstrøm. I 2011/2012 gjennomførte og bestod hun sin Teacher Training Foundation course (200 timer) med Alexander Medin. Babette har flere India opphold bak seg med studier i Mysore og studert med mange av vestens fremste lærere, som John Scott og Sharath Rangswamy Jois. Andre lærere som har vært til stor inspirasjon for Babette er Guillermo Benitez, Matt Corigliano, Tarik van Prehn, Eddie Stern, Ratesh Mani og Shelly Washington. Babette underviser i Yoga Stretch ved Magnat Center i Oslo, hvor Puro Yoga er blitt samarbeidspartnere og fått ansvaret for yogaundervisningen. På Ila fengsel underviser hun de innsatte, hvor hun er engasjert av Yoga for Livet-Gangsteryoga. Her skapte Babette en liten yoga revolusjon blandt de ca. 20 deltagerne som hun engasjerer seg veldig i. På Puro underviser hun i Herre yoga og Myk/Yin yoga. Babette tilbyr også privattimer i og utenfor studioet. Hun snakker flytende engelsk og tysk.
John Doe
Delphine Stangborli Instruktør

Delphine underviser i Jivamukti yoga på Puro Yoga.

John Doe
Elena Pedersen Instruktør

Elena Pedersen er opprinnelig fra Ukraina men har bodd i Norge i mange år. Hun er lege og spesialist i nevrologi med doktorgrad innen nevroimmunologi. Fysisk aktivitet og trening har alltid vært en viktig del av livet hennes og hun har drevet med både svømming, jogging, aerobics, ski og turer i skog og mark…

Etter en yoga workshop med Dominic Corigliano i mai 2010 startet hun med Ashtanga yoga og har siden mange år en stabil daglig praksis. Senere har det vært flere yoga lærere, bl.a. Basia Lipska, Paul Dallagan, John Scott, Richard Freeman og Alexander Medin som har vært hennes inspirasjonskilder. I 2014 fullførte hun sin yogalærerutdannelsen hos Alexander Medin ved Puro Yoga. Den siste tiden har hun fordypet seg i pranayama og har en stor lidenskapen for det. Personlig tror hun at pusten er et hovedelement for å oppnå balanse i kropp og sinn. Elena tilbyr gratis klasser i Pranayama på Puro på søndager kl. 10.30.
John Doe
Frøydis Veseth Instruktør

Frøydis er utdannet historiker ved Universitetet i Oslo. De siste årene har hun jobbet med bøker, både i bokhandel, Litteraturhuset og i Universitetsforlaget, samt med litteraturarrangementer …

Frøydis er utdannet historiker ved Universitetet i Oslo. De siste årene har hun jobbet med bøker, både i bokhandel, Litteraturhuset og i Universitetsforlaget, samt med litteraturarrangementer. Hun kom i kontakt med Ashtanga yoga gjennom Vedran Mihic, og har praktisert siden 2004. Siden 2011 har Frøydis hatt en daglig mysorepraksis. Hun tok eksamen etter å ha gjennomført Alexanders 200 timer Lærerutdannelse i yoga 2014. Andre inspirasjonskilder er Rolf og Marci Najoukat, Pernille Bønkan og Ellen Johannessen. Frøydis har alltid vært fysisk aktiv og holdt på med turn og fotball som barn, før hun begynte å spille ishockey, noe hun fortsatt gjør. På Puro Yoga har Frøydis undervist i Ashtanga I, samt assistert Alette Aubert på Mysore kvelder. Vinteren/våren 2018 er Frøydis på et 3 mån. langt opphold i India for å fordype seg i sin yogapraksis med Rolf og Marci. Hun er tilbake på Puro i april.
John Doe
Heidi Rydjord Instruktør

Heidi er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Hun begynte å trene pilates i London allerede på 80 tallet og ble frelst av denne avstressende, men effektive treningsformen. Heidi har utdanning i Fitness fra Norges Idrettshøyskole, «Pilates matte begynner» og «avansert nivå» gjennom ITT, Pilates Intergrated Teacher …

Heidi er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Hun begynte å trene pilates i London allerede på 80 tallet og ble frelst av denne avstressende, men effektive treningsformen. Heidi har utdanning i Fitness fra Norges Idrettshøyskole, «Pilates matte begynner» og «avansert nivå» gjennom ITT, Pilates Intergrated Teacher Training, Pilates på reformer apparat fra Peak, samt Energy yoga utdannelse gjennom Elixia. Hun tok Yin yoga utdannelse med Ulrica Norberg i 2015. Heidi er gift og har to sønner, i tillegg en adoptert løshund fra Tyrkia. Heidi har bred og lang erfaring innen trening og jobber som personlig trener og instruktør både privat og i Elixia og på Pranahuset. På Puro Yoga underviser Heidi i Yin yoga midt på dagen på tirsdager.
John Doe
Inger Charlotte Sundt Instruktør

Inger Charlotte er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og rosenterapeut ved Axelssons Body Work School. Interessen for sammenhengen kropp og sinn er også det som førte henne til Ashtanga yoga, som hun startet å praktisere i 2009….

Inger Charlotte er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og rosenterapeut ved Axelssons Body Work School. Interessen for sammenhengen kropp og sinn er også det som førte henne til Ashtanga yoga, som hun startet å praktisere i 2009. Året 2013/2014 ønsket hun å fordype sin praksis og deltok på Alexander Medins lærerutdannelse. Etter eksamen har hun hatt yogatimer i Oslo fengsel i regi av Gangsteryoga/Yoga for Livet, samt undervist litt i prosjektet Back in the Ring. Hun har tatt Yin yoga utdannelse med Ina Løvdal. På Puro Yoga underviser hun Ashtanga I, samt Yin yoga. Inger Charlotte har vært fysisk aktiv hele livet og er blant annet tidligere konkurranseutøver i Tae Kwon-do. Lærere og inspirasjonskilder har vært og er: Alexander Medin, Pernille Bønkan, Basia Lipska, Kajsa Finnstrøm, Karin Mæland, Astrid Holte Østbye og Regina Ehlers (opphold i Goa, India).  
John Doe
Karina Eline Kibsgård Instruktør

Karina har undervist yoga siden 2008. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er en av tre Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia…

Karina har undervist yoga siden 2008. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Som utdannet danser har hun undervist dans for alle aldere, helt ned til 2 år. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er en av tre Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia... Gjennom sine år med yoga har hun vært så heldig og fått studere med fantastisk flotte lærere som blant annet Schirin Zorriassateiny, Hanne Jyothi Kjersem Engebraaten, R. Sharath Jois, R. Alexander Medin, Jeffrey Cohen, Yogeswari Azahar, Paloma Baker, Jules Febre, Sharon Gannon, David Life og hennes mentor Cassandra Rigney. Sommeren 2014 pakket Karina kofferten til New York og forlot sin trofaste venn rottweileren Balder i 3 mnd, for og studere med kunnskapsrike og genuine Cassandra, som hun er uendelig og for alltid takknemlig for å ha fått muligheten til og samarbeide med. Ved Jivamukti Yoga School NYC fullførte hun “the Jivamukti Yoga Apprenticeship Program” og ble sertifisert 800 timer Jivamukti Yoga lærer. Januar 2015 reiste hun igjen over til “det store eplet” og gikk opp til “the Jivamukti Yoga Advanced Board Exam” som hun besto med blant annet David Life som eksaminator. Karina har før dette også fullført R. Alexander Medins 200 t, Yoga Alliance godkjent yoga lærerutdannelse ved Puro Yoga, samt Teacher Training i Groovykids Yoga med Greville Henwood. På Puro underviser Karina i Jivamukti yoga. Hun var tidligere vår hovedresepsjonist men vil fra nå av, i tillegg til å undervise, fokusere på studier i pedagogik.
John Doe
Katja Oshaug Instruktør & resepsjon

Katja er oppvokst i Nord-Norge og utdannet lege. Hun har yogalærerutdannelse fra India og Lærerutdannelsen på 200t. til R. Alexander Medin. Hun har en dedikert ashtangayogapraksis og har praktisert på Puro Yoga siden høsten 2015…

Katja er oppvokst i Nord-Norge og utdannet lege. Hun har yogalærerutdannelse fra India og Lærerutdannelsen på 200t. til R. Alexander Medin. Hun har en dedikert ashtangayogapraksis og har praktisert på Puro Yoga siden høsten 2015. Katja underviser i Ashtanga II og ute i bedrift for Puro Yoga. Du finner henne også i Puros resepsjon og shop på lørdager.
John Doe
Kirsten Kristiansen Resepsjon og instruktør

Kirsten har praktisert Ashtanga siden 2003. Hun har deltatt på Lino Mieles retrat i India mange vintre, i 2011 fullførte hun sin Ashtanga teacher training (500h) hos Ronald Steiner og Andreas Loh i Tyskland…

Kirsten har praktisert Ashtanga siden 2003. Hun har deltatt på Lino Mieles retrat i India mange vintre, i 2011 fullførte hun sin Ashtanga teacher training (500h) hos Ronald Steiner og Andreas Loh i Tyskland. Kirsten har bakgrunn som fysioterapeut og Shiatsu-terapeut, begge utdannelser i Berlin der hun bodde i 20 år. De siste årene har hun studert kunsthistorie ved Universitetet i Oslo, og fortsetter med en Master i allmenn Litteraturvitenskap. På torsdag og fredag er hun å finne i resepsjonen, ellers underviser hun Yin yoga på Puro. Kirsten tilbyr også shiatsu behandlinger. For timebestilling ta kontakt med resepsjonen mellom kl. 08-13.00 el. på mail: info@puroyoga.no
John Doe
Kristin Brathagen Instruktør

Kristin kommer fra Bærum og har hatt en daglig yogapraksis siden 2011. Hun begynte med yoga som et påfyll etter 12 år som profesjonell danser. Yoga er supert å kombinere med dansen,  men det har også åpnet hennes perspektiv om hvordan hun kan være tro med meg selv og kommunisere med mennesker rundt seg….

Kristin kommer fra Bærum og har hatt en daglig yogapraksis siden 2011. Hun begynte med yoga som et påfyll etter 12 år som profesjonell danser. Yoga er supert å kombinere med dansen,  men det har også åpnet hennes perspektiv om hvordan hun kan være tro med meg selv og kommunisere med mennesker rundt seg. Kristin har også en Bachelorgrad i Sosial antropologi fra UIO og tok 200t. Lærerutdannelse i yoga med R. Alexander Medin på Puro Yoga i 2013-2014.  Kristin underviser også i prosjektet Back in the Ring og ved Ila fengsel, hvor hun har fått skikk på noen av de mer utfordrende forvaringsfangene og lært de en grunnleggende disiplin og viktigheten av personlig ansvar i sine studier.  På Puro Yoga underviser hun i Mysore style sammen med Pernille Bønkan om morgenen.
John Doe
Minka Qvale Resepsjon, shop & instruktør

Minka er Puro Yogas tusenkunstner. Hun underviser Ashtanga I og II. behersker resepsjon og kontor, sommervikarierer for vaskehjelpen Lorna, stylist og rådgiver i Puro shop og er en av våre ivrigste elever…

Minka er Puro Yogas tusenkunstner. Hun underviser Ashtanga I, II og i bedrift. behersker resepsjon og kontor, sommervikar for vaskehjelpen Lorna, stylist og rådgiver i Puro shop og er en av våre ivrigste elever. Minka startet med klassisk Hatha yoga i 2001 og ble introdusert til Ashtanga vinyasa yoga noen år senere. Hun har hatt sin daglige praksis på Puro yoga med Alexander Medin, Kajsa Finnström og Pernille Bønkan siden 2011. Hun hadde sitt første opphold i Mysore, hvor hun praktiserte under Sharat Jois, vinteren 2015. Hun fullførte Alexander Medins Sadhana Intensive samme år. Andre lærere som har vært og er viktige for henne er Rolf Naujokat, Peter Sanson, Kia Naddermier og Puros gjestelærer, Manuel Ferreira. På Puro underviser Minka Ashtanga I og Ashtanga II. Hun er også å finne i resepsjonen til tider.
John Doe
Nicki Twang Husfotograf

Nicki har tysk-kinesisk opprinnelse og er oppvokst i Norge og Sverige. Nicki er fotograf og har tatt alle portrett og bilder som er på vår hjemmeside, samt i de fleste trykksaker. Han jobber som freelance fotograf og kan ta fotooppdrag etter avtale www.twang.no. Han er en dedikert Ashtanga utøver og vil være å se i vår shala …

Nicki har tysk-kinesisk opprinnelse og er oppvokst i Norge og Sverige. Nicki er fotograf og har tatt alle portrett og bilder som er på vår hjemmeside, samt i de fleste trykksaker. Han jobber som freelance fotograf og kan ta fotooppdrag etter avtale www.twang.no. Han er en dedikert Ashtanga utøver og vil være å se i vår shala, men dessverre ikke i vår resepsjon lenger da han fra høsten 2012 jobber som free-lance fotograf på heltid. Han vil forsatt hjelpe oss med fotoarbeider på Puro Yoga.
John Doe
Pernille Bønkan Instruktør / medeier

Pernille har hatt en hengiven yogapraksis i 20 år. Hennes inngangsport til yogaen var dansen – noe hun har gjort helt fra hun var barn.
Hun er utdannet danser og har jobbet på den internasjonale dansescenen fra hun var 20 – 30 år. Pernille har levd av å formidle sin erfaring med yoga de siste 15 år, og var med på å starte Puro Yoga i 2006 som hun idag fortsatt driver sammen med to andre…

Hennes yogaøkter er autentiske og bærer preg av lang erfaring og en integrert forståelse av det hun formidler. Hun har en egen evne til å inspirere å vekke opp slumrende potesiale i kropp og sinn. -"Kroppen er mitt redskap for å åpne opp til livet!" På Puro har hun hovedansvaret for Mysore undervisningen fr.om. 2018. I tillegg underviser hun i Yoga base og i bedrift. I midten av august til midten av september vil hun ta permisjon for å delta i et danseprosjekt. Da vil Dominic Corigliani fra USA ha ansvaret for Mysore rommet på Puro yoga.
John Doe
R. Alexander Medin Har Lærerutdannelsen i yoga

Alexander var med å legge grunnlaget til Puro Yoga. Alexander har undervist Yoga rundt i verden i mer enn 20 år, og er en av få som ble Sertifisert til å instruere/ undervise Ashtanga Yogas alle tre serier av Sri K. Pattabhi Jois i Mysore. Han har tidligere vært profesjonell danser og norgesmester …

Alexander var med å legge grunnlaget til Puro Yoga. Alexander har undervist Yoga rundt i verden i mer enn 20 år, og var en av få som ble Sertifisert til å instruere/ undervise Ashtanga Yogas alle tre serier av Sri K. Pattabhi Jois i Mysore. Han har tidligere vært profesjonell danser og norgesmester i boksing. I 2004 tok han en mastergrad i Sanskrit og indiske religioner i London. Alexander  avslutter sitt arbeid og undervisning på Puro Yoga fr.om. 2018 for å fokusere på andre prosjekter han har på Nøsen Yoga Retreatsenter i Valdres, men holder fortsatt Lærerutdannelsen i yoga på Puro Yoga. Neste kursstart er i januar 2019.
John Doe
Tobias Palm Instruktør

Tobias er født og oppvokst i Sverige, men flyttet til Norge i 1997. Tobias oppdaget yoga i 2006 da han i en periode bodde i Buenos Aires for å lære Argentinsk Tango. Det var nysjerrigheten på sammenhengen mellom pust, bevegelse og intensjon i den argentinske tangoen som ledde ham in på yogastien…

Tobias er født og oppvokst i Sverige, men flyttet til Norge i 1997. Tobias oppdaget yoga i 2006 da han i en periode bodde i Buenos Aires for å lære Argentinsk Tango. Det var nysjerrigheten på sammenhengen mellom pust, bevegelse og intensjon i den argentinske tangoen som ledde ham in på yogastien. Det er de samma kvalitetene som man finner i tango som ligger till grunn for hans justeringer og mysore-undervisning: følsom, lyttende og med invitasjon til bevegelse utifra grunning og kvalitet på pust. Tobias var under den siste tiden på AYO (Ashtanga Yoga Oslo) ansvarlig for mysore-undervisningen. I 2012 fullførte han 200H Teacher Training med John Scott og har siden assistert ham på flere workshops og retreats både i her Norge men også i Sverige, Polen, Spania og India. I 2016 ble Tobias certifisert av John Scott som en av hans få 500-level Graduate Teachers. På Puro Yoga underviser Tobias: Ashtanga II drop-in og nybegynnere; Ashtanga I, Mysore style led klass på fredag morgener, samt chanting samme morgen klokken 08.15.
John Doe
Vedran Mihic Instruktør

Vedran er utdannet kriminolog fra Universitetet i Oslo. Flyttet til Norge som ungdom fra Bosnia-Herzegovina. Han har praktisert yoga fra 1998 og Ashtanga fra 2000. De første to årene (1998-2000) var tilbrakt innenfor en klassisk Hatha Yoga tradisjon, før Vedrans begeistring for Ashtanga Yoga startet …

Vedran er utdannet kriminolog fra Universitetet i Oslo. Han har praktisert yoga fra 1998 og Ashtanga fra 2000. De første to årene (1998-2000) var tilbrakt innenfor en klassisk Hatha Yoga tradisjon, før Vedrans begeistring for Ashtanga Yoga startet. Han har vært assisterende instruktør fra 2001 og undervist selvstendig i Ashtanga siden 2002. Vedrans undervisningsstil er uformell og lystig, og fokusert på teknikk, flyt, utholdenhet og riktig kobling mellom pust og bevegelse. Han bruker egen yogapraksis for å utfordre forutinntatte idèer om hvilket spillerom egen kropp og sinn har. Dette gjenspeiles i klassene hans, da de er krevende, men tilpasset utgangspunktet til hver elev. På Puro underviser Vedran Ashtanga I, Ashtanga II, Ashtanga teknikk og ledet Mysore style.