Dato: 4. mars – 1. april (mellom vinterferie og Påske)

Tid: onsdager kl. 19.45-21.00

Pris: 1250.- (Redusert pris ut februar!) Fr.om mars: 1550.-

Etter 14 års drift er Puro Yoga fortsatt tradisjonen tro å tilbyr Ashtanga yoga for alle nivåer. På dette kurset trenger du ingen forkunnskaper, ingen spesiell fysikk eller alder, kun et ønske om å lære Ashtanga yoga.
Vi er idag Oslos eldste og mest autentiske Ashtanga yoga shala, hvor alle våre lærere har en sterk forankring i tradisjonen, med mange års  undervisningserfaring.

Astrid Riddervold startet Puro Yoga i 2006. Etter 18 års egenpraksis, 16 år med undervisning ønsker hun å dele av sine erfaringer å tilbyr et fem ukers Introkurs til Ashtanga yoga.

Perfekt kurs for deg som vil lære å praktisere yoga på egen hånd! Meld deg på her: HER

På dette introduksjonskurset går vi gjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga. Du vil lære om tellesystemet, koblingen mellom pust og bevegelse og tristhana: tre steder vi retter oppmerksomheten vår i stillingene. Du vil bli introdusert til solhilsen og de grunnleggende stillingene i Ashtanga- sekvensen.

Etter kurset kan du velge om du ønsker å fortsette på egen hånd med hjemmepraksis, følge vårt Mysoreprogram (egenpraksis med individuell oppfølging av profesjonelle lærere), eller hoppe på noen av våre lenger nybegynnerkurs.

Møt våren litt sterkere og mykere både i kropp og sinn. Meld deg på her: HER

Foto: Vendela Sundell