Yoga, disiplin & frihet

Bertine og Vedran er tilbake med en workshop om yogapraksis og disiplin som metoder for å oppnå ekte frihet. Disiplin og hengivenhet til yogapraksisen (eller til noe som helst annet) ser vi ofte på som motsetninger til et fritt liv. Hvordan er det frihet å stå opp grytidlig på morgenen og gjøre yoga før dagen vår starter? Eller på ettermiddagen når Netflix frister? Kan det hende at det vi virkelig ønsker oss kan stå skjult bak ting vi tenker at vi orker minst?

Hva passer seg bedre enn å i tillegg ta for oss et av de mer krevende begevelsesmønserene i yogapraksisen – backbening? Backbends utfordrer intuisjonen og trygghetsfølelsen slik få andre asanas gjør. Bertine og Vedran deler sin kunnskap og erfaring med teknikken for trygge backbends, fra de mest grunnleggende, til de mer avanserte. Her vil du få utbytte, uansett om du er nykommer til yogaen eller erfaren utøver som ønsker finsliping og ny innput.

Med disse instruktørene kan du forvente tydelig tale, mye latter og en no-nonsense tilnærming. Bli med oss denne lørdagen og bli inspirert!

Kl. 12.00-16.00

Pris: 1000.-

Påmelding: her