I mellomtiden er det full aktivitet om bord!

Vi utøker vinterprogrammet gjennom Zoom fra og med neste uke med en Ashtanga mysore ledet klasse på fredager kl. 09.00 med Astrid H-Ø, i tillegg til Ashtanga ledet t.om. Navasana på lørdager kl. 10.00 med Bertine og Kjell-Ivar. Ashtanga morgen er tilbake til full tid, 4,5 t. med Pernille foran skjermen mellom kl. 06.30-09.00 og Astrid H-Ø kl. 09.00-11.00. Full on-line timeplan finner du på vår hjemmeside. En illustrert versjon nedenfor. Med forbehold om endringer.

Alle som har kort hos oss el. tok kurs i høst skal ha fått Zoom-koder, hvis ikke v.v send mail til: info@puroyoga.no

Vi hilser alle som ikke fikk fullført sine kurs i høst velkommen til våre ledet-, og eller mysoreklasser gjennom Zoom, i tillegg til å ta igjen på våre drop-in klasser så fort vi får åpne igjen. Til alle andre som ønsker å bli med på våre klasser, send en mail til info@puroyoga å betal via Vipps: 601993.

Vi har mye spennende å se frem til. Følg med på vår hjemmeside, Instagram og Nyhetsbrev fortløpende. Førstkommende søndag vil Astrid H-Ø holde en halvtime med Q & A etter avsluttet Mysore via Zoom. Velkommen med innlegg og spørsmål.

Vi krysser alle ben i kroppen for at vi får åpne vår shala siste uken i januar, og kan starte alle 10-ukers kurs som vi satt opp. Hvis nedstengingen forlenges, blir kursene fremflyttet med tilsvarende tid. Det samme gjelder hvis vi blir nødt å stenge igjen senere i vår, da forlenges kursene tilsvarende lenge. Dvs. du melder deg på et kurs som garantert går over 10 ganger.

YOGA er viktigere enn noen gang. Den forebygger god helse og bedre immunforsvar, ikke minst den mentale helsen. Yogaen hjelper oss å bryte dårlige mønster, finne roen i sinnet og vennligheten til oss selv og vår omgivelse. Det er viktig å ikke miste troen. Det vil bli bedre!

Vi må ikke glemme at året som snart har gått, siden pandemien traff oss, også har ført med seg mye positivt. Ikke ta noe for gitt, sette pris på de små enkle tingene, endelig rydde opp i skap og på loft, å føle på lengsel etter sosialt samvær med familie og venner, og ikke minst en forsterket reiselyst som er til å ta på. Vår frihet er satt på prøve! Men i denne prøvetiden har nok mange frigjort seg fra mange unødvendige ting, uvaner og kunstige behov. Vi har fått tid til å finne ut hva som virkelig betyr noe. En annen form for frihet, i sinnet.

Vi må ta med oss det gode vi lært oss i 2020 å blikke fremover, mot lyset.
Hvis du føler deg usikker, umotivert eller motløs, du er ikke alene. Kom deg på matten så jobber vi fremover, sammen!