I denne urolige og uforutsigbare tiden, hvor vi mer enn noensinne trenger å formidle og dele yogaen med våre elever, er vi nødt å gjøre det motsatte, i hvert fall i den form vi ønsker. Puro Yoga har som alle andre måttet følge myndighetenes oppfordring om å unngå større sammenkomster for å begrense spredningen av covid-19 viruset. Til tross for at elevantallet vårt er under maksimalgrensen på 50 av gangen har vi tatt den tunge beslutningen om å midlertidig stenge våre dører i 14 dager.

Vi følger kontinuerlig myndighetenes retningslinjer, som kan forandre seg fra dag til dag. Det viktigste akkurat nå er å bremse spredningen av viruset. Der kjenner vi et sterkt kollektivt ansvar.

I denne perioden tilbyr vi våre elever yogaklasser på vår Facebook side, den første ble streamet i dag med Minka og Vedran. Vi håper å kunne tilby våre kursdeltagere klasser i videoform. Følg derfor fortløpende med på våre sosiale medier.

Vi ber om forståelse for at vi må gjøre noen nødløsninger til vi får bedre oversikt over situasjonen. I likhet med mange andre i samme situasjon er Puro Yoga en liten og sårbar bedrift men vi vil dere skal vite at vi skal gjøre vårt ytterste for at Puro skal bestå. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart den foreligger og håper dere står sammen med oss i denne vanskelige tiden.

La oss benytte tiden til å ta vare på hverandre, roe ned og håpe på at det kommer noe godt ut av dette.

Namaste

Purogjengen