Puro Kropp – våre terapeuter er her for dere!

Bestilling:
Vi har for tiden 3 faste terapeuter som tilbyr behandlinger i shala III. De er selvstendige og tilbyr behandlinger etter ønske om tid. Time bestilles på forhånd gjennom vår resepsjon i åpningstiden kl. 08-13.00, mandag til fredag. Tlf. 22 12 30 30. Her videreformidles terapeutene for mer informasjon og bekreftelse av avtaler. Alle behandlinger tas på egen risk etter overenstemmelse med terapeuten.

Gi bort kvalitetstid til noen du er glad i. Gjennom vår nettbutikk kan du kjøpe gavekort i alle prisklasser.

Avbestilling:
En avtalt time må avbestilles minst 24 timer i forveien over telefon ellers krediteres kunden.

Marcos Redondo, gjest terapeut 6-10 november 2017:

Natural Massasge & Oil massage

A Natural Massage is a therapy done by hand. Marcos has developed a holistic therapy for the body, mind and soul, based on techniques and oriental anatomical knowledge practiced by the Eastern Ancestors. With influences from Shiatsu, Thaimassage, Ayurvedic massage, diffrent holistic treatments and Sportmassage. The treatment is done whilst wearing regular but stretchy clothes, in a relaxing and quite ambience. The session can take up to 90 minutes and will relax your mind and free your energy-flow, breathing and yield freedom in your body.
Book a session or two through our reception Ph: +47 22 12 30 30
Price: 1200.-/60-75 min.

Faste terapeuter:

Gro Bakk

Ayurvedisk yogamassasje

_MG_3654

Dag: Etter avtale.
Pris: 90 min.: 1200.-
Høsttilbud! Kjøp og book 3 intensive behandlinger i løpet av oktober og november for 2900.-

Gro har gått i lære hos Master Kusum Modak i Pune, India over en femårsperiode fra 2002. Hun er årlig tilbake for videreutdanning og for å tilby sine behandlinger i India. Gro er i tillegg utdannet Akupressør og Reiki master, kunnskaper hun kombinerer i sine behandlinger.
 En Ayurvedisk yoga massasje sesjon er samtidig en konsultasjon på kundens fysiske og psykiske tilstand, hvor Gro kan gi råd mht. kosthold, trening og livsstil i trå med den ayurvediske filosofien.

 Ayurvedisk yoga massasje
 innholder passiv yogastretching, etter en god dyp bindvevsmassasje, trykk og strykninger med varm og økologisk sesamolje på en kropp som er i en dyp avslappet tilstand. Sakte og kontrollert korrigeres kroppens positur og løser opp stive muskler og ledd. Klientens anstrengelse er kun pust og tilstedeværelse. Hun bruker det ayurvediske calamusrot pulveret i tillegg til olje, som gir en god peelingeffekt sammen med de terapeutiske fordelene.

Time kan bestilles gjennom resepsjonen hverdager mellom kl. 08-13.00. Tlf. 22123030.

 

Kim Cecilie Djupvik

Aromatouch Technique,
Healer “Medium” Psychic Life Coach

Kim_Portrett_sv_hv

Dag: Etter avtale gjennom resepsjon tlf. 22 12 30 30.
Priser: 50 min: 850.-

Er du sliten og stresset og har smerter i kroppen. Eller kanskje bare har
lyst på en deilig time med eteriske oljer og avslapning. Aroma touch sikter mot å få deg ut av «fight flight»
Teknikk for applikasjon av eteriske ojer for å balansere og styrke immunforsvaret, stresse ned, behandle smerter og betennelser og skape systematisk balanse i hele kroppen.

Readings, coaching og fjerning av energetiske blokkeringer som hindrer deg å gå fremover i livet og som kan skape smerter i kroppen.

 

Pernille Wesmann

Coaching

 

Dag: Etter avtale gjennom resepsjon tlf. 22 12 30 30.
Priser:

Pernille har mange gode verktøy å lære bort i forhold til grensesetting, motivasjon, relasjonskompetanse, stressmestring og kommunikasjon. Før du booker time, kontakt henne for en uforpliktende prat på telefon 905 23 231 eller send en mail til pernille.wesmann@bevisstevalg.no.

Pernille Wesmann er utdannet coach fra Norsk Gestaltinstitutt. Hun har tilleggskurs i ungdomscoaching og konflikthåndtering – både i forhold til arbeidsliv og voksen/barn-relasjonen. Videre har hun kurs i kommunikasjon med barn og ungdom, grunnfag i psykologi, samt er utdannet instruktør i mindfulness og barneyoga. Opprinnelig er Pernille utdannet eiendomsmegler fra BI med mange års erfaring fra næringslivet.

Pernille har de siden 2011 jobbet prosessorientert og har bred erfaring med å veilede grupper og enkeltmennesker – i ulike roller, aldre og livssituasjoner. Som coach tilbyr hun en trygg arena med fokus på tillitt, utforsking og bevisstgjøring, der det er tid, ro og rom til å finne sine egne verdiforankrede svar, løsninger og handlingsalternativer. Pernille elsker det hun gjør og er genuint opptatt av å bidra til trygge og utviklende prosesser.
Les mer på www.bevisstevalg.no