Puro Kropp – våre terapeuter er her for dere!

Bestilling:
Vi har for tiden 2 faste terapeuter som tilbyr behandlinger i vårt behandlingsrom, shala II og III. De er selvstendige og tilbyr behandlinger etter ønske om tid. Time bestilles på forhånd gjennom vår resepsjon i åpningstiden kl. 08-13.00, mandag til fredag. Tlf. 22 12 30 30. Her videreformidles terapeutene for mer informasjon og bekreftelse av avtaler. Alle behandlinger tas på egen risk etter overenstemmelse med terapeuten.

Gi bort kvalitetstid til noen du er glad i. Gjennom vår nettbutikk kan du kjøpe gavekort i alle prisklasser.

Avbestilling:
En avtalt time må avbestilles minst 24 timer i forveien ellers krediteres kunden.

Gro Bakk

Ayurvedisk yogamassasje

_MG_3654

Dag: Etter avtale.
Pris: 90 min.: 1200.-

Gro har gått i lære hos Master Kusum Modak i Pune, India over en femårsperiode fra 2002. Hun er årlig tilbake for videreutdanning og for å tilby sine behandlinger i India. Gro er i tillegg utdannet Akupressør og Reiki master, kunnskaper hun kombinerer i sine behandlinger.
 En Ayurvedisk yoga massasje sesjon er samtidig en konsultasjon på kundens fysiske og psykiske tilstand, hvor Gro kan gi råd mht. kosthold, trening og livsstil i trå med den ayurvediske filosofien.

 Ayurvedisk yoga massasje
 innholder passiv yogastretching, etter en god dyp bindvevsmassasje, trykk og strykninger med varm og økologisk sesamolje på en kropp som er i en dyp avslappet tilstand. Sakte og kontrollert korrigeres kroppens positur og løser opp stive muskler og ledd. Klientens anstrengelse er kun pust og tilstedeværelse. Hun bruker det ayurvediske calamusrot pulveret i tillegg til olje, som gir en god peelingeffekt sammen med de terapeutiske fordelene.

DE 5 TIBETANSKE RITER:
Gro tilbyr også privattimer eller grupper i innføring/repetisjone av de 5 tibetanske riter; 5 kraftfulle yogaøvelser som igjen kan sammenlignes med isometrisk muskeltrening. Det finnes også en sjette rite som går på seksuell energi.
I følge Østens filosofi har vi syv hovedenergipunkter i kroppen som på Sanskrit kalles Chakra, som igjen betyr livshjul. Chakraene er energiknutepunkter og virker som energisentraler i kroppen. Chakraene har igjen kontakt med de endokrine kjertler som igjen produserer hormoner og regulerer våre kroppslige funksjoner. Chakraene er også nært forbundet med det mentale gjennom våre tanker og følelser.
De 5 tibetanske ritene kan normalisere ubalanse i chakraene, noe som igjen gjør at hormonell ubalanse kan normaliseres. Dette er 5 kraftfulle yoga øvelser som kan passe for deg, og gjøre sitt til at du vil få mer energi og vitalitet samt styrke kroppen din fysisk.
Time kan bestilles gjennom resepsjonen hverdager mellom kl. 08-13.00: 22123030.

 

Kim Cecilie Djupvik

Aromatouch Technique

Kim_Portrett_sv_hv

Dag: Etter avtale gjennom resepsjon
Priser: 50 min: 800.-

Ønsker du en behandling som er utviklet for å bli kvitt stress, sove bedre, lindre inflamasjoner og balansere nervesystemet, eller bare få et deilig avbrekk på en massasjebenk med eteriske oljer?