Våre drop-in priser:

90 min. 220,-
Tenåringer 150,-
Klippekort 75-90 min. 10 g. 2000,- (6 mån. gjyldighet)
Klippekort 45-60 min. 10 g. 1800,- (6 mån. gjyldighet)
Klippekort, tenåringer, 10 ganger 1400,-
10% rabatt til studenter og honnører, 30% til tenåringer.

Julekort, gjyldig 18 dec – 7 jan.: 1500,-
Sommerkort
, gjyldig 18 juni – 12 aug.: 2500,-
1-månedskort 1800,-
“Intro-Mysore 1 måned”: 900.-(Introtilbud for uerfarne. Min. Mysorepraksis 3 ganger i uken)
2-månedskort 2800,-
3-månedskort 3800,-
6-månedskort 6200,-
Ukeskort 600,-
Årskort 990,-/per mnd (minimum 12 måneders kontrakt)

Se våre salgsbetingelser og trivselsregler

Månedskort, klippekort & drop-in:
For å kjøpe klippekort, månedskort mm. til våre drop-in timer må dere logge inn med eget brukernavn og passord øverst til høyre og gå inn på vår nettbutikk. Kortene blir utlevert i resepsjonen. Husk å scanne kortet før hver klasse og ta med inn på yogamatten! Kortet kan oppbevares i vår resepsjon bak fornavn. Drop-in betales i resepsjon.
Vi er en kontantløs yogaskole. Betal med kort i resepsjon el. via vår webshop el. eget opprettet konto hos oss.

Årskort:
Når du har laget profil og kjøpt nytt kort vil du få utlevert det nye kortet ved neste besøk. Husk å scanne kortet før hver klasse! Kortet kan oppbevares i vår resepsjon bak fornavn.

Ved kjøp, velg Årskort øverst i margen i Nettbutikken ved Tjenester og velg det prisalternativet som passer deg. Man blir trukket automatisk én gang i måneden, til samme dato som da man kjøper kortet. Det er 12 måneders bindningstid for Årskort. Deretter vil man få tilbud om å tegne nytt årskort. Man kan fryse kortet opp til 8 uker i løpet av året, kun i hele uker. Frysing må man gi besked om på forhånd per mail: info@puroyoga.no. Ved frysing flyttes autobetalingen automatisk frem tilsvarende uker, samt gjyldigheten på kortet.

Gavekort kan man også kjøpe/designe her. Se eget valg øverst i Nettbutikken.
Registrer deg eller logg inn i Mindbody/Nettbutikken

Informasjon om alle klasser i timeplanen:

Ashtanga I (nybegynnere, fast kurs):
For den som aldri har praktisert/trent Ashtanga Yoga før, eller for den som ønsker å gå tilbake å fordype sin trening. Man går gjennom pusteteknikk og første del av ”Primary series” (solhilsener, stående øvelser og etter hvert noen sittende, samt avsluttende/avslapningsøvelser). Timen er ledet.
75 min. klasser med fast kurspris. Mer info og påmelding.

Ashtanga I, forts. (litt videregående):
For dem som har fullført Ashtanga I eller har trent en del Ashtanga yoga men trenger repetere deler av serien. Timen har erstattet Ashtanga I/II som var et fast kurs og som la større vekt på teknikk. Vi holder istedet jevnlig workshops i Ashtanga teknikk. Timen er ledet og progressiv innenfor gruppen. Her bygger vi gradvis på de erfaringer vi har fra tidligere grunnkurs. Vi bruker mer tid på de siste sittende asanaena før Navasana, på å få bedre flyt og synkronisering mellom pust og vinyasa og lærer alle de avsluttende asanaene.
Det er ikke like hurtig tempo som på drop-in timene i Ashtanga II. Passer veldig fint for dem som vil repetere sine tekniske ferdigheter i Ashtanga, eller vil få litt mer erfaring før man prøver seg på drop-in timene, Ashtanga II.
90 min. klasser drop-in.

Ashtanga II (videregående):
For dem som har trent en del Ashtanga Yoga, eller fullført Ashtanga I. Timen er ledet. Flere sittende øvelser blir introdusert samt flere avsluttende. Det er ledet frem til Navasana. Ingen innslag av Mysore style som i Ashtanga II/Mysore. Her legger vi vekt på vinyasa prinsippet, dvs flyten mellom asanaene hvor vi synkroniserer hver bevegelse med pusten. Her er tempoet raskere enn på Ashtanga I timene og vi gjør vinyasa mellom hver side i de sittende stillingene. Husk at du selv er din viktigste lærer, du vet best hvilket nivå du er på, så lytt til din kropp og dine eventuelle begrensninger. Spør gjerne insruktøren hvis du lurer på noe før timen og si fra hvis du har noen skader.
90 min. klasser drop-in.

Mysore style: (alle nivåer)
Stille praksis i eget tempo – den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India.  Dette er klassen der du utvikler din personlige praksis. I en Mysore klasse praktiserer du i ditt eget tempo sammen med utøvere på ulike nivåer. Kom når det passer innenfor det tidsrommet som står på timeplanen og rull ut matten stille og rolig. Hver utøver praktiserer så langt ut i serien som de har lært, og læreren gir hjelp og justeringer tilpasset til den enkelte. Du vil bli gitt nye stillinger når du behersker de foregående. Du behøver ikke å ha kommet spesielt langt for å delta på denne klassen. Det holder at du har et ønske om å lære deg serien og det er selvfølgelig lov å spørre om hjelp underveis. Instruktør og elev bygger opp tillit til hverandre på en mer individuell måte enn hva som lar seg gjøre på ledede klasser. Jo oftere du praktiserer, jo lettere og fortere vil du lære! Navnet kommer fra byen Mysore i India hvor Sri K. Pattabhi Jois (Guruji) drev sitt Ashtanga Yoga Research Institute. Hans datter og barnebarn (Sharat) driver det i dag.
Om morgenen før kl. 08.00 er det ingen i resepsjonen. Man signerer da med sitt navn i boken, scanner kortet og tar med sitt klippekort/månedskort inn på matten eller sier fra til instruktøren at man vil betale drop-in etterpå. Ruller stille ut sin matte uten å forstyrre de som allerede er igang med sin praksis. Er man ny gir man et tegn til instruktøren som er klar for å veilede fra ca kl. 06.30, at man trenger ekstra oppfølging. Mysore timen varer til kl. 11.30. Den siste halvtimen er uten instruktør, hvor man gjør de avsluttende øvelsene og avslapning i Shala II eller III. På søndag morgen er det felles start kl 08.30. Husk å fortelle instruktøren om du har noen skader eller av andre årsaker ikke kan gjøre noen øvelser en dag. Du er selv din viktigste lærer så vær tydelig overfor instruktøren så vil dere sammen finne den optimale praksisen for deg.
Denne form for yogautøving krever regelmessig praksis, helst hver dag el min. 3 dager i uken. På den måten bygger instruktør og elev opp tillit til hverandre og kan veiledes inn i en trygg og individuell praksis.
2,5 – 5 t. klasser drop-in. Kom det klokkeslett som passer best for deg.
Klippekort, drop-in eller månedskort. Nybegynnere tilbys å kjøpe et 1-mån. kort ti halv pris hvis eleven møter opp minimum 3 ganger i uken. “Intro-Mysore 1 måned”: 900.-.

Yoga filosofi: (fast kurs)
Er du nysgjerrig på filosofien bak asanaspraksisen?
Velkommen i føste omgang til fem forelesinger om Bhagavad Gita og et studie av de første fem kapitlene. Bhagavad Gita er et av standardverkene innen yoga og kurset vil gi en grunnleggende innføring i begreper som Sankhya Yoga, Karma Yoga, Jnana Yoga og Bhakti Yoga.
Kurset strekker seg over 90 minutter. Det blir ca. 30 min med Sanskrit og 60 minutter med filosofi.
Mer info og påmelding.

Pranayama, pusteøvelser: (alle nivåer)
Vi har vi lyst å gi pusteteknikker et større fokus. Har du lyst til å utforske din egen pust og få bedre balanse i kropp og sinn?
Da er gratis-timene på søndager noe for deg.
Prāṇāyāma (Sanskrit: प्राणायाम, prāṇāyāma) er et sammensatt Sanskrit ord som består av to viktige ord:
Prāṇa betyr “livsenergi eller vital energi, pusten” og ayāma – ekspansjon, forstørrelse eller utstrekning”. Prāṇāyāma øvelser kan hjelpe til å øke denne energien i kroppen og samtidig få bedre balansere i kropp og sinn. Ved å praktisere Prāṇāyāma regelmessig kan man oppnå sunnere kropp og velbalansert sinn, øke energi i kroppen og få mer harmoni i en travel hverdag og et moderne stressende liv.
Patanjali beskrevet Prāṇāyāma i sine Yoga Sutras som et redskap for å få høyere stadium av oppmerksomhet. I Hatha Yoga beskrives 8 typer av  Prāṇāyāma som kan gjøre kroppen og sinnet sunt.
60 min. klasse drop-in, gratis!

Jivamukti yoga: (alle nivåer)
er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på fysiske yogastillinger/asana praktisert i en sammenhengende flyt med leken tilnærming. Samtidig er elementer av chanting, yoga filosofi og et satt tema (focus of the month) viktige deler av undervisningen for å hjelpe oss ned i dybden av yoga praksisen. Jivamukti Yoga oppsto på 1980-tallet i New York. Grunnlagt av Sharon Gannon og David Life, studenter av Sri K. Pattabhi Jois, Swami Nirmalananda og Brahmananda Sarasvati. Et fint komplement til Ashtanga yoga praksis, Yin yoga, Ungdoms yoga eller som egen praksis.
Én gang i måneden arransjeres en donasjonsklasse på lørdagsklassen til inntekt for et velledigt formål. Her kan man ikke bruke månedskort, men klippekort, drop-in 220.- eller mer. Egen annonsering om hvor pengene går hver måned.
90 min. klasser drop-in.

Ungdoms Yoga: (tenåringer, alle nivåer)
En drop-in klasse for tenåringer (13-18 år). En ledet klasse i Yoga med hovedvekt på stilen Ashtanga yoga. En fysisk yogastil med spesiell pusteteknikk, fast serie øvelser samt avslapning. Gjennom dyp pust og synkroniserte bevegelser i en fast rekkefølge, vil man bygge opp styrke, bli smidigere, få overskudd og forbedre sin konsentrasjonsevne. Trenger ingen forkunnskaper. Fin kombinasjon til annen trening.
60 min. klasse drop-in

Yin/Myk yoga: (alle nivåer)
Yin yoga er en myk, rolig og meditativ form for yoga, der alle øvelsene gjøres sittende og liggende på gulvet. Vi jobber blandt annet med spenninger som sitter i hofter, skuldre, ben, bryst og rygg. Ved at vi uanstrengt holder hver posisjon over lengre tid, kommer vi til i kroppens dyptliggende bindevev i og rundt muskler og ledd. I dynamisk yoga engasjeres og tøyes hud og muskler, men i Yin yoga er musklene avslappet. Man ønsker heller å adressere og løse opp spenninger i ledd og bindevev som omsluter og støtter musklene. Mens vi skånsomt kjenner hva hver posisjon har å by på, åpnes det opp for kontemplasjon og observasjon av det som skjer “her og nå”. Hver klasse er en invitasjon til dypere hvile, og avsluttes alltid med en avspenning/meditasjon. Krever ingen forkunnskaper.
Fint alternativ eller komplement til Ashtanga yoga eller annen fysisk trening eller stressende hverdag.
90min. klasse drop-in.

Stretch yoga (alle nivåer)
Rolig men samtidig dynamisk yoga som gir en unikt helhetlig og tilstedeværende yogapraksis. Dvs. dette er en klasse med både dynamiske og rolige innslag med hovedmål å forlenge kort muskelatur og øke sirkulasjonen i kroppen. De fleste øvelsene gjøres sittende og liggende på gulvet. Bolster, tepper, belter og blokker brukes for å kunne komme dypere inn i stillingene. Vi jobber blandt annet med spenninger som sitter i hofter, skuldre, ben, bryst og rygg. Ved å stretche i hver posisjon, kommer vi til i kroppens dyptliggende muskler og rundt leddene.
Til forskjell fra Yin yoga som jobber med spenninger på et dypere nivå; i bindvev/fascia, jobber Stretch yoga mer med å forlenge muskelaturen og øke sirkulasjonen i hele rørelseapparatet.
90 min. klasse drop-in.

Pilates: (alle nivåer)
Jobber med din støtte-muskelatur i mage og rygg maksimalt. Her oppnår du bedre holdning, smidigere kropp, en sterkere rygg og bedre pust. Er du ny går det rolig og noe sakte for seg til å begynne med, men etterhvert øker intensiteten og tempoet. Det er viktig å lære grunnprinsippene og den grunnleggende teknikken i øvelsene for god progresjon og best utbytte av treningen. Fint å kombinere med yogapraksis eller annen trening.
90 min. klasse drop-in.

Barne Yoga: (kurs, 6-8 år og 9-12 år)
Barn er nysgjerrige og livlige. Yoga vekker fantasien hos barnet, vedlikeholder en sterk og smidig kropp og åpner opp eventuelle blokkeringer – men fremfor alt, yoga er gøy!
De får prøve forskjellige klassiske yogastillinger, blandet med fantasi-øvelser inspirert fra naturen og dyrelivet. Vi avslutter alltid med avslapning.
Fast kurspris. Mer info og påmelding.

BABYMASSASJE lek-utvikling-samspill: (fast kurs)
Babymassasje og enkel innføring av yoga øvelser for den lille. Kurset er ment for mammaer, pappaer og baby fra 4-6 uker til ca 8 mnd. Kurset er basert på boken «Babymassasje-lek-utvikling-samspill». I tillegg til grundig innføring i babymassasje av hele kroppen som settes i system, går vi gjennom øvelser for motorisk utviking via lek og samspill. Sang, rim og regler kombinert med øvelser for utvikling er en del av kurset samt gjennomgang av hverdagsplager som mage- og tarmproblematikk, luftveisirritasjon og søvn, og tiltak for å lette disse plagene. Ulike førstehjelps teknikker inngår også i dette kurset.
Dette er en unik sjanse for dere som familie å lære hverandre å kjenne gjennom berøring som er livsviktig.
Benytt anledningen å lære det fra starten av din babys liv.
Fast kurspris. Mer info og påmelding.

Gravid yoga: (fast kurs)
I tiden før fødselen er dette en fantastisk måte å forberede kroppen på. Man lærer øvelser som bygger opp styrke, smidighet, løser opp spenninger og skaper balanse i kroppen. Kurset egner seg for blivende mødre i begynnelsen eller midt i svangerskapet. Dette kurset ligner mer på en tradisjonell yogaklasse hvor øvelsene foregår mest på en yogamatte. Kurset egner seg godt for dem som har praktisert noe yoga før og vil opprettholde smidighet og styrke før fødsel, men det er ingen krav om forkunnskaper.
Fast kurspris. Mer info og påmelding.

Ashtanga mamma: (fast kurs)
I tiden etter fødselen er dette en fantastisk måte å bygge opp kroppen sin på igjen. Som kjent har Ashtanga yogaen øvelser som bygger opp styrke, smidighet, løser opp spenninger og skaper balanse i kroppen. Kurset egner seg for nybakte mødre etter 6 ukers kontrollen, til utøvere som praktisert Ashtanga yoga før og ønsker tilbake til sin praksis. Babyene er med i klassen og ligger ved siden av yogamatten. Noe de fleste mødre synes er tryggt når de er små. Det blir ibland endel lyder, men det er lyder alle er godt kjent med i barselperioden. Barna pleier som regel å falle i ro når de blir vant med omgivelsene. Fint om man kommer i god tid før timen så man ev. rekker å mate og skifte på babyen.
Fast kurspris. Mer info og påmelding.

Privatundervisning & Bedriftsyoga:
Puro Yoga tilbyr også privatundervisning (send mail til: pernille@puroyoga.no eller ring: 22123030) og bedriftsyoga etter avtale (send mail til: karianne@puroyoga.no). Vi kommer til dere eller dere kommer til oss. Vi kan også sette opp privattimer i vårt studio med maks 6 deltakere etter avtale. Alle våre faste instruktører (autoriserte, sertifiserte og ordinære) tilbyr ekstra timer til ulike tider og priser.