Puro Yoga er et av få studioer som kan tilby privattimer med en Sertifisert lærer på et Gyrotonic-apparat!

GYROTONIC® -HEALING WITH CIRCLES
Gyrotonicbevegelsene utøves på spesialdesignede apparater. Øvelsene er komponert utifra spiraler og sirkulære bevegelser som bindes sammen i rytmiske repetisjoner i kombinasjon med pust. Den ene bevegelsen flyter over i den neste, som tillater leddene å bevege seg naturlig og unngå kompresjon.
Denne skreddersydde treningsmetode skaper balanse , effektivitet, styrke og fleksibilitet.
Gyroyonic® er en skånsom trening som gjør det veldig aktuelt som rehabilitering ved skader eller ved muskel- og leddsykdommer.
Samtidig er det et unikt tilbud for toppidrettsutøver, dansere m.fl. som  ønsker å jobbe mer spesefikt med kroppsmønster det ellers kan være vanskelig å navigere seg gjennom  på egen hånd for å tilspisse sine ferdigheter.
Gyrotonic® er også et perfekt supplement til Yogautøvere – Gyrotonicsforståelsen av kropp og dess bevegelser er bygget på Yogaens grunnprinsipper!
På Puro Yoga tilbyr vi bare en til en timer med en av Norges fem Sertifiserte Gyrotonicinstruktører. Når man blir kjent med apparatet og øvelsene kan man kjøpe klippekort å bruke apparatet på egen hånd til redusert pris. Bestill time nå!

Priser fr.om. april:
Startpakke 1 prøvetime 4 privattimer kr 2500,-
1 privattime: 700,-
5 privatimer: 2900.-
10 privatimer : 5500.-
Klippekort 10g. 2000.- (etter å ha tatt 10 privattimer)

Foto © Nicki Twang – www.twang.no