Hold i og hold ut! Vi surfer videre på våre yogamatter via digitale medier til vi får åpne dørene på Puro igjen 15. desember.

Nåværende timeplan er uforandret frem til vi åpner, men følg med på nettet for eventuelle endringer. Nedenfor finner du årets jule-timeplan. Mysoreklassene om morgenen vil forlenges i forkant og etterkant av jul, sjekk on-line timeplanen på vår hjemmeside.

Den forlengede nedstengingen gjør det vanskelig for oss å fullføre alle kurs som vi hadde ønsket. Vi tilbyr én ekstra kursgang uken før jul, samt to kursganger i januar. Utover det får alle som fulgt våre kurs i høst ta igjen resterende tre ganger på valgfrie drop-in klasser på Puro Yoga før og etter nyttår. Ny kursperiode starter tredje uken i januar.

Mange forventes å feire jul hjemme i år. Vi har derfor utvidet juleprogrammet og håper du skal få mange gode stunder med oss, side om side i shalaen eller via skjerm. Vi fortsetter å respektere smittefaren når vi får klarsignal om å åpne, og følger de rutiner vi var så godt i gang med før nedstengingen.

Takk igjen for all støtte! La oss fortsette å motivere hverandre å komme på yogamatten i disse uforutsigbare tider. ”Practice, practice and all is coming”…

Namaste,

Purogjengen