Oslo er fortsatt bundet til de forlengede coronarestriksjonene. Vi må forberede oss på at det kan bli enda lenger, ut februar måned, dvs. t.om. vinterferien.

Vi har lagt ut samtlige 10-ukers kurs på Puro Yoga Oslo og på Høvik, med start fra 1. mars.

Motvinden har som sagt lettet noe fra vest, dette gjør at vi kan åpne våre lokaler forsiktig på Puro Høvik. Februar blir en oppstartsmåned, da de som meldt seg på til vårens kurs kan komme på “oppvarming” uten å betale ekstra, og de som ikke fikk fullført sine kurs før jul, kan ta igjen så mye som mulig i februar. Du som ikke meldt seg på til kurs enda kan prøve på med drop-in og betale 240.- med Vipps: 601 993. Viktig at alle som vil komme i februar, sier ifra på forhånd på mail til: pernille@puroyoga.no pga smittevern!

Hvis vi i verste fall blir nødt å stenge igjen pga økt smittespredning, vil kursene forlenges tilsvarende uker utover vår og sommer. Det samme gjelder kursstart, hvis vi ikke får åpne når vi fått beskjed om, starter det når vi får lov. Det blir uansett totalt 10 uker på begge steder.

Varmt velkommen ønsker vi alle fra Bærum og Asker kommune til våre lokaler på Høvik. Oslobor må dessverre vente på kurs og fysisk oppmøte til vi får åpne Puro Yoga i Bygdøy Allé…

 

Hold i og hold ut, vi møtes på Zoom:

Id: 83046649138

Kode: 337015

 

Namaste, Purogjengen

Vipps: 601 993
Påmelding til kurs: her
Lenke til vår hjemmeside med oversikt på andre kurs m.m: hj.side