Kjære elever,

Vi var optimistiske inn i det siste, men tirsdag 24. mars ble det klart at Puro Yoga må, som alle andre holde stengt t.om. Påske.
Dette er en tid med mange utfordringer for oss alle. For å håndtere situasjonen lettere er det ekstra viktig å opprettholde mental og fysisk aktivitet. Som en midlertidig løsning fortsetter vi å tilby on-line yogaklasser på vår Facebook-side og Insta. Det ligger flere Yin- og Ashtanga yoga klasser her som dere kan gå inn å følge når det måtte passe.

Det er naturligvis ikke det samme som å ha læreren fysisk tilstede, men en substitutt i en prekær situasjon. Vi gleder oss veldig til å se dere på matta innen nær fremtid. Til dess, følg oss på sosiale medier i ukene fremover.

Vi har sendt ut invitasjon til alle Års-og månedskort elever til en Mysorepraksis-gruppe gjennom plattformen Zoom. Her praktiserer vi sammen hver morgen, untatt lørdager kl. 07.00-09.00. Send oss en mail: info@puroyoga.no, hvis du ikke har mottatt denne invitasjonen. Sjekk først i din søppelboks el. om du har en gammel mailadresse knyttet til din profil.

Vår medarbeider, Kirsten er å treffe på Puro på torsdager og fredager kl. 08.00-12.00. Her kan du få utlevert din yogamatte hvis du leier hylleplass hos oss, du kan kjøpe yogamatte fra Manduka el. Casall, bolster fra Heppa el. Manduka, diverse bøker eller komplettere med yogaklær fra Easyoga, Mandala, Manduka el. Casall. Hvis ikke disse dager passer, v.v avtal tid med oss per mail: info@puroyoga.no.
Vi benytter anledningen til å ta en grunnvask på Puro Yoga i denne perioden. Se frem til å komme tilbake til et skinnende rent studio!

Vel møtt i vårt on-line forum, deres lille Puro yogashala den nærmeste tiden…

Namaste,

Purogjengen