Vi møter fortsatt motvind, usikkerhet og uvær. Like greit å lette på ankeret å finne et trygt sted på land. Et vinteropplag hvor vi kan gå over skroget, pusse på ujevnheter, fordype oss i nødvendig vedlikehold og finne roen i praksisen…

Zoom-yoga er bedre enn ingen yoga. Hvis du ikke allerede er i gang, koble deg på i morgen. Instruktørene vil på en ustresset måte motivere deg videre i din egenpraksis. Vi har Mysore og ledet klasser hver dag, morgen og kveld, samt et par Yin yoga klasser og Ashtanga ledet gjennom live-stream på vår Facebookside. Åpent for alle som har Puro-månedskort , ellers kan du betale 200.-/klasse med Vipps: 601 993.
Zoom Id: 83046649138
Kode: 337015

Våre faste kurs for nybegynnere og videregående i Ashtanga yoga, starter så fort vi får åpne, og vil gå over 10 ganger. Påmelding gjennom vår hjemmeside. Vi har gjort vårens kurs litt kortere slik at vi, til tross for eventuelle nye corona restriksjoner, kan garantere at alle får fullført ti uker. Vil du komme i gang med kurs med en gang? Meld deg på vårt on-line syv ukers kurs i Ashtanga for nybegynnere med Astrid som starter tirsdag kl. 17.30 i neste uke.

Hold avstand en stund til, men behold nærheten til deg selv og dine nærmeste, samt kontakten med fellesskapet digitalt. Vi er avhengige av hverandres støtte. Sammen blir vi sterkere!

Namaste,

Purogjengen