Puro Yoga Sommer Retreat: Hellas 25. juni – 2. juli 2020

I samarbeid med Den glade nomade ønsker Pernille og Minka fra Puro Yoga deg velkommen med til spektakulære Zen Rocks Mani, et nyoppstartet yoga og meditasjons retreat på det vakre, greske fastlandet, bare noen timers kjøretur fra Athen.

Hver dag starter med en morgenøkt yoga på Zen Rocks´ Yoga Deck med utsikt over Middelhavet, etterfulgt av en nydelig, vegetarisk brunch basert på lokale råvarer. På dagtid vil det være tid til hvile, behandlinger, utflukter eller å nyte de nydelige strendene i området.

Fem ettermiddager tilbyr vi også fordypning i enten filosfi, pranayama og meditasjon eller yin/restorativ yoga.

Dette er kanskje verdens vakreste sted. Vi gleder oss til dele dette med dere!

 

Dagsplan:

07.30-9.00: Mysore self-practice ( erfarende )

09.00-10.30: Ledet innføring i Ashtanga vinyasa yoga ( Nybegynnere )

11.00: Brunch

FRI/ EGENTID – vannaktiviteter, fjellturer, behandlinger o.l.

17.00-18.30: Kvelds workshops , 5 kvelder . Pranayama, meditasjon, yinyoga, filosofi…

19.00: Middag

Priser:

Enkelt rom kr 22 111,- ( kun få )

Delt rom kr 15 140,- ( 18 plasser )

Dorm kr 13 000,- ( 8 plasser )

Innkludert i prisen:

7 overnattinger og to måltider om dagen, + snack. 7 morgenklasser Ashtanga yoga) og 5 ettermiddagsøkter (enten yin/ restorativ eller filosofi/ pranayama/ meditasjon), transport til og fra flyplassen.

Ikke inkludert i prisen: Flybillett

Påmelding til Den Glade Nomade ( lenke kommer snart… ) depositum kr 2500,- innen 20.02. 20 resterende beløp betales innen 17.04.20
Sikre deg plass allerede nå! Send mail til Pernille: pernille@puroyoga.no

Instruktører: Pernille Bønkan & Minka Qvale

Pernille Bønkan:
Pernille har hatt en hengiven yogapraksis i 20 år. Hennes inngangsport til yogaen var dansen – noe hun har gjort helt fra hun var barn.
Hun har jobbet proffesionelt som danser, pedagog og koreograf på den internasjonale dansescenen fra hun var 20 år.
De siste 15 årene har Pernille primært levd av å formidle sin erfaringer og fordype sine egene studier av yoga. I 2006 var hun med på å starte Puro Yoga sammen bl.a sin lærer Alexander Medin. Idag er Pernille hovedlærer på Puro og har ansvar for Mysoreprogrammet.
Hennes formidling av yoga er holistisk, autentisk og bærer preg av intigrert forståelse og erfaring. Pernille har en egen evne til å vekke opp slumrende potensiale i kropp og sinn.

Minka Qvale:
Minka har hatt yoga som en del av livet sitt siden begynnelsen av 2000-tallet, og har siden 2009 hatt en regelmessig Ashtanga Vinyasa yoga praksis. Minka har en mastergrad i Allmenn litteraturvitenskap fra UiO, og har mange års erfaring innen kulturformidling og språkundervisning. I dag underviser hun yoga på fulltid. Formidlingen hennes er forankret i egen praksis, klassisk yogafilosofi og en forståelse av kroppen som uttrykk for levd erfaring. Hun er fascinert av, og alltid nysgjerrig på yogaens transformative og terapeutiske potensial.